Blog

Laatste Nieuws & Acties

vakantie toetsenbord

 

vakantie

 

In verband met vakantie zijn wij gesloten van 31 december t/m 8 januari.

Dinsdag 9 januari vanaf 9.00 uur staan wij weer uitgerust voor u klaar!

 

back to work

 

vuurwerk 2018

Onze vuurwerkshop wwww.VuurwerkHoogerheide.nl is weer geopend. Wij hebben dit jaar 2 leveranciers voor het vuurwerk, dus dubbel zoveel keus. Het betreft de alom bekende leverancier Vulcan en de nieuwe Vuurwerktotaal. Omdat dit allemaal redelijk laat is doorgevoerd moeten we het even met twee verschillende webshops doen. De acties zijn dan ook niet combineerbaar.

vuurwerk 2018

Let op dit jaar wordt er op 31 december 2017 in heel Nederland geen vuurwerk verkocht!!!

bryte groen dames schuin voor
COLLECTIES 2018

De eerste beurzen zijn weer bezocht en we hebben weer veel nieuwe modellen gezien en ideeën opgedaan.

Zo heeft Batavus dit jaar de slogan “Iedereen een Batavus”. En werkelijk voor het hele gezin / de hele familie heeft Batavus de perfecte (stads)fiets gecreëerd. Van een leuke trendy gekleurde fiets voor de jonge meiden, een stoere transportfiets voor de jongens tot een geluidloze elektrisch ondersteunde fiets en alles wat er tussenin zit. Fantastische kleuren, mooie fietsdesigns en natuurlijk een betrouwbare techniek. Wij hebben weer een prachtcollectie besteld. Wist u dat de eerste modellen 2018 al in onze showroom staan?

bryte groen dames schuin voor

Ook Sparta heeft weer de nodige noviteiten. Wat dacht u van de herenfiets, welke met één simpele handeling om te zetten is naar een lage comfort-instap? Een fantastisch concept, waardoor u nu het herenmodel [...]

zomervakantie 2017

Net zoals elk jaar nemen wij even vakantie in de zomer. Het duurt maar een weekje, namelijk van maandag 31 juli tot en met maandag 7 augustus. Dus u ziet ons weer dinsdag 8 augustus. Allemaal een prettige vakantie toegewenst.

hoge temperatuur
Geen koopavond vandaag

 

hoge temperatuur

I.v.m. de extreem hoge temperatuur hebben wij vandaag geen koopavond.

De winkel & werkplaats zijn vanaf 18.00 uur gesloten.

Meisjesfietsen Alpina 2016

Meisjesfietsen Alpina 2016

Laatste weken hebben hebben wij het behoorlijk druk gehad en te weinig tijd besteed aan onze website en tweede hands fietsen en scooters. Vanaf heden weer twaalf nieuwe occasion scooters toegevoegd en een twintig tal fietsen en E-bikes. Wij hopen dat er weer leuke nieuwe exemplaren tussen staan voor u. Alle fietsen en scooters worden met garantie verkocht.

2017 paasshow 20% korting

2017 paasshow 20% korting20 jaar Van den Brand Tweewielers

Quality store for quality people

 Op 1 september 1997 opende Van den Brand Tweewielers voor het eerst zijn deuren aan de Antwerpsestraatweg 44 te Hoogerheide. Een fantastische keuze, aldus eigenaar Roeland van den Brand. Het goed informeren en begeleiden van klanten naar de juiste fiets en een goede service na aankoop, staan vanaf het begin hoog in het vaandel. Klanten die tevreden langs komen om de te vertellen hoe blij ze zijn met de aankoop van hun nieuwe fiets, is een ontzettende waardering in dit vak.

Met name op het gebied van elektrofietsen loopt Van den Brand Tweewielers in de regio met voorsprong vooraan. Roeland van den Brand: “Bij ons kunt u diverse modellen met een verschillende wijze van trapondersteuning vrijblijvend en gratis uittesten, [...]

Peugeot-django-30dagen-actie
Peugeot Django in de maanden april, mei of juni met 30 dagen tevredenheidsgarantiePeugeot-django-30dagen-1200x628-1

Koop de legendarische Peugeot Django in de maanden april, mei of juni met 30 dagen tevredenheidsgarantie, zodat je jezelf kunt overtuigen van het rij- en zitcomfort.

Wij weten het zeker na 30 dagen wil je niet meer anders. De Franse allure van onze eerste scooter uit de jaren 50 herleeft met hedendaagse techniek. 12 inch velgen zorgen ervoor dat je optimaal de vrijheid tegemoet rijdt. Het Franse oog voor detail heeft

Kies nog wel even het juiste verlengstuk van jouw karakter. Er zijn vier modellen die verder te personaliseren zijn wat betreft kleur en accessoires. Sportief? De Django Sport‘ brengt hulde aan de Peugeot gloriejaren op het racecircuit. Welkom in de racewereld!
Franse elegantie ten top vind je in de [...]

rijklaarkosten scooters bromfietsen 2017
ALL-IN prijs scooters

Tot 1 mei 2017 mag elke dealer zelf nog bepalen of hij de scooters en bromfietsen met of zonder rijklaarkosten publiceert. Wij hebben ons prijsbeleid met ingang van 2017 aangepast en geven alle scooters en bromfietsen (en ook gekentekende e-bikes) meteen de volledige rijklaar prijs. U komt dus nooit meer voor verrassingen te staan. De prijs is de totaalprijs inclusief kenteken en rijklaar kosten. Als u kiest om de bromfiets bij ons te naam te stellen zijn hieraan wel extra kosten van € 12,- verbonden. U mag ook altijd de bromfiets bij een postkantoor/kentekenloket laten tenaamstellen waaraan ook kosten zijn verbonden.

 

rijklaarkosten scooters bromfietsen 2017

Piaggio de fabrikant van Vespa scooters heeft de nieuwe kleuren voor 2017 bekend gemaakt en we hebben er al enkele mogen ontvangen. De Vespa Sprint limited in de matblauw kleur is een geweldig mooie uitvoering.

Voor de rest komen er bij de Vespa Sprint twee kleuren bij.

  • Arianco (oranje)
  • Azzura matte (mat blauw)

Ook bij de Vespa Primavera komen er twee leuke kleuren bij:

  • Corallo (koraal rood)
  • Azzurro (pastel blauw)
Kom vandaag nog kijken naar de nieuwe kleuren

Vespa Sprint 2017 mat blauw limited 2 stuks

 

Back to top