Blog

Laatste Nieuws & Acties

Euro4 scooters Wat is er aan de hand?

Per 1 januari 2018 moeten alle nieuw verkochte scooters voldoen aan de euro4 emissienorm. Euro4 scooters hebben minder schadelijke uitstoot dan de scooters met de oude milieuclassificatie euro2 en euro3. Het doel is om zo bij te dragen aan een schoner milieu.

Zijn er na 1 januari 2018 nog wel euro2 en euro3 scooters te koop?

Het streven van de overheid was om dit helemaal te verbieden. Dit bleek echter niet haalbaar. Daarom is besloten dat alle nieuwe euro2 en euro3 scooters die nog in de winkels staan gewoon verkocht mogen worden, zolang de restvoorraad strekt, dit heet het uitfaseren. Soms zijn deze al op kenteken gezet in december 2017, andere krijgen gewoon een nieuw kenteken 2018. Het is wel de bedoeling dat alle scooters met euro2 en Euro3  dit jaar, 2018,  verkocht worden vandaar dat wij deze met grote kortingen verkopen.

Wie nu een EURO 2- of [...]

Vernieuwde Site

Zoals elk jaar is voor het begin van het seizoen veel werk om de website helemaal bij te werken. Wij kunnen ook dit jaar weer met trots zeggen dat alle updates voor 2018 zijn doorgevoerd. Wij hebben de nieuwe collectie 2018 bijna helemaal in onze showroom staan.

Vernieuwingen bij de fietsen zijn:

  • middenmotor bosch met nog geluidsarmer
  • Middenmotor yamaha onder de lichtste E bike–> de Batavus Bryte
  • Sparta heeft ION achterwielmotoren en uitneembare accu uit het frame
  • mogelijkheid voor 5 jaar garantie op E-bikes

 

Bij de scooters:

  • Alle nieuw binnenkomende modellen hebben een Euro4 motor (schoner en zuiniger)
  • overjarige modellen met veel korting
  • alle scooters zijn inclusief alle kosten

rijklaarkosten scooters bromfietsen 2017

 

Carnaval 2018
Carnaval 2018Carnaval.

Wij zijn dit jaar ivm Carnaval / Vastenavond zaterdag 10 februari vanaf 13h00 gesloten tot en met dinsdag 13 februari.

Woensdag 14 februari staan wij weer fris voor u paraat.

 

vakantie toetsenbord

 

vakantie

 

In verband met vakantie zijn wij gesloten van 31 december t/m 8 januari.

Dinsdag 9 januari vanaf 9.00 uur staan wij weer uitgerust voor u klaar!

 

back to work

 

vuurwerk 2018

Onze vuurwerkshop wwww.VuurwerkHoogerheide.nl is weer geopend. Wij hebben dit jaar 2 leveranciers voor het vuurwerk, dus dubbel zoveel keus. Het betreft de alom bekende leverancier Vulcan en de nieuwe Vuurwerktotaal. Omdat dit allemaal redelijk laat is doorgevoerd moeten we het even met twee verschillende webshops doen. De acties zijn dan ook niet combineerbaar.

vuurwerk 2018

Let op dit jaar wordt er op 31 december 2017 in heel Nederland geen vuurwerk verkocht!!!

bryte groen dames schuin voor
COLLECTIES 2018

De eerste beurzen zijn weer bezocht en we hebben weer veel nieuwe modellen gezien en ideeën opgedaan.

Zo heeft Batavus dit jaar de slogan “Iedereen een Batavus”. En werkelijk voor het hele gezin / de hele familie heeft Batavus de perfecte (stads)fiets gecreëerd. Van een leuke trendy gekleurde fiets voor de jonge meiden, een stoere transportfiets voor de jongens tot een geluidloze elektrisch ondersteunde fiets en alles wat er tussenin zit. Fantastische kleuren, mooie fietsdesigns en natuurlijk een betrouwbare techniek. Wij hebben weer een prachtcollectie besteld. Wist u dat de eerste modellen 2018 al in onze showroom staan?

bryte groen dames schuin voor

Ook Sparta heeft weer de nodige noviteiten. Wat dacht u van de herenfiets, welke met één simpele handeling om te zetten is naar een lage comfort-instap? Een fantastisch concept, waardoor u nu het herenmodel [...]

zomervakantie 2017

Net zoals elk jaar nemen wij even vakantie in de zomer. Het duurt maar een weekje, namelijk van maandag 31 juli tot en met maandag 7 augustus. Dus u ziet ons weer dinsdag 8 augustus. Allemaal een prettige vakantie toegewenst.

hoge temperatuur
Geen koopavond vandaag

 

hoge temperatuur

I.v.m. de extreem hoge temperatuur hebben wij vandaag geen koopavond.

De winkel & werkplaats zijn vanaf 18.00 uur gesloten.

Meisjesfietsen Alpina 2016

Meisjesfietsen Alpina 2016

Laatste weken hebben hebben wij het behoorlijk druk gehad en te weinig tijd besteed aan onze website en tweede hands fietsen en scooters. Vanaf heden weer twaalf nieuwe occasion scooters toegevoegd en een twintig tal fietsen en E-bikes. Wij hopen dat er weer leuke nieuwe exemplaren tussen staan voor u. Alle fietsen en scooters worden met garantie verkocht.

2017 paasshow 20% korting

2017 paasshow 20% korting20 jaar Van den Brand Tweewielers

Quality store for quality people

 Op 1 september 1997 opende Van den Brand Tweewielers voor het eerst zijn deuren aan de Antwerpsestraatweg 44 te Hoogerheide. Een fantastische keuze, aldus eigenaar Roeland van den Brand. Het goed informeren en begeleiden van klanten naar de juiste fiets en een goede service na aankoop, staan vanaf het begin hoog in het vaandel. Klanten die tevreden langs komen om de te vertellen hoe blij ze zijn met de aankoop van hun nieuwe fiets, is een ontzettende waardering in dit vak.

Met name op het gebied van elektrofietsen loopt Van den Brand Tweewielers in de regio met voorsprong vooraan. Roeland van den Brand: “Bij ons kunt u diverse modellen met een verschillende wijze van trapondersteuning vrijblijvend en gratis uittesten, [...]

Back to top