Blog

Laatste Nieuws & Acties

2 weken lang paasaanbiedingen

Het fietsseizoen komt eraan!

Het voorjaar staat weer voor de deur, tijd om uw fiets van onderhoud te voorzien of u zelf te verwennen met een nieuw exemplaar. Hoewel het weer nog niet echt heeft meegewerkt, zien we dat velen toch alweer volop met het voorjaar en het daarbij horende fietsseizoen bezig zijn, aldus Roeland van den Brand. Fietsen worden gebracht om “voorjaarsklaar” te maken en/of de keus voor de overstap naar een elektrofiets wordt gemaakt. Kortom, volop bedrijvigheid in onze winkel en werkplaats.

Paasshow

In plaats van de (bijna traditionele) paasshow op 2e paasdag, heeft Van den  Brand Tweewielers uit Hoogerheide dit jaar gekozen voor twee aktie-weken! De week vóór en de week na Pasen staan in het teken van “zekerheid”. Dit jaar zijn we dan ook 2e paasdag niet geopend.

Alle nieuwe e-bikes van de merken Batavus en Sparta die in deze periode worden aangeschaft, krijgen een gratis verlenging van de fabrieksgarantie voor de duur van 3 jaar t.w.v. € 189,00. Hierdoor geniet u van een totale garantieduur van 5 jaar. Als dat niet zorgeloos rijden is!

Alle nieuwe reguliere (school)fietsen, worden deze periode gratis voorzien van een diefstalverzekering voor de duur van 3 jaar. Indien gewenst kunt u deze verzekering zelf uitbreiden met het verzekeren van de fiets tegen schade.

Ook voor verkoop, reparatie en onderhoud van brom- en snorscooters bent u bij ons aan het juiste adres. Als paas-aktie geven wij € 400,- korting op de adviesverkoopprijs, indien u tijdens de aktie-weken een Vespa-scooter bestelt.

Als u kwaliteit voorop stelt in product, advies en service, bent u bij ons aan het juiste adres! U bent altijd van harte welkom. Graag tot ziens in onze winkel. Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag. Let op, 2e paasdag zijn wij gesloten.

Akties zijn vanaf nu geldig tot 7 april 2018

2018 paasshow

Back to top