I.v.m. vakantie zijn wij gesloten van 12 t/m 23 augustus.

WELKOM BIJ VAN DEN BRAND TWEEWIELERS

FIETS | E-BIKE

fiets (de; m en v; meervoud: fietsen)
  1. tweewielig voertuig dat wordt voortbewogen door op pedalen te trappen.
e-bike (de; v(m); meervoud: e-bikes)
  1. met elektromotor uitgeruste fiets die hetzij door trappen, hetzij elektrisch, hetzij op beide manieren tegelijk wordt aangedreven.

STADSFIETS | SPORTFIETS

stads·fiets (de; m; meervoud: stadsfietsen)
  1. een comfortabele fiets die vooral geschikt is voor dagelijks gebruik, zoals naar school, het werk en winkels.
sport·fiets (de; m en v; meervoud: sportfietsen)
  1. lichte, sportief gebouwde fiets.

WELKOM BIJ VAN DEN BRAND TWEEWIELERS

Sinds 1997 zijn wij actief als tweewielerspecialist in Hoogerheide en verre omgeving. Als modern bedrijf volgen wij alle technische noviteiten op het gebied van (elektrische) fietsen op de voet.

Naast e-bikes,  stads-, hybride, lifestyle- en kinderfietsen, kunt u bij ons terecht voor uw ATB-en fitness fietsen, welke vakkundig worden afgesteld door gebruikmaking van BodyScanning.

Onderhoud & reparatie

Of het nu gaat om klein of groot onderhoud, reparaties of service, in onze professionele werkplaats staan onze vakkundige monteurs voor u klaar. Zij volgen de nieuwste ontwikkelingen op fietsgebied op de voet. Hierdoor zijn wij gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van alle fietsen. Met name hebben wij een grote expertise als het gaat om onderhoud en reparatie van elektrische fietsen, waaronder alle modellen Bosch midden-motoren, alsook Sparta Ion en Batavus Easy.

Op afspraak

Om wachttijden te voorkomen, werken wij voor onderhoud en reparatie op afspraak. Hiervoor neemt u het best telefonisch contact op 0164-612876, zodat wij altijd een voor u en ons passend tijdstip kunnen afspreken.

Ophalen of bezorgen

Indien u niet in de gelegenheid bent om uw tweewieler ter reparatie naar ons toe te brengen, kunnen wij deze tegen betaling bij u thuis ophalen. Informeer naar de tarieven per plaats.

Leenfiets

Indien beschikbaar, krijgt u bij ons gratis een (elektrische) leenfiets, zodat u gemakkelijk van onze winkel weer terug thuis komt. Indien nodig, informeer hiernaar bij het maken van uw afspraak.

Kortom, iedereen die een (elektrische) fiets zoekt, is bij ons aan het juiste adres.

Voor vakkundig advies, verkoop, onderhoud en reparatie bent  u altijd van harte welkom. Dinsdag tot en met zaterdag geopend. Houdt u onze site in de gaten voor de exacte openingstijden rond feestdagen en vakantie.

Back to top