Peugeot Django actie, 30 dagen tevredenheidsgarantie

Peugeot Django in de maanden april, mei of juni met 30 dagen tevredenheidsgarantiePeugeot-django-30dagen-1200x628-1

Koop de legendarische Peugeot Django in de maanden april, mei of juni met 30 dagen tevredenheidsgarantie, zodat je jezelf kunt overtuigen van het rij- en zitcomfort.

Wij weten het zeker na 30 dagen wil je niet meer anders. De Franse allure van onze eerste scooter uit de jaren 50 herleeft met hedendaagse techniek. 12 inch velgen zorgen ervoor dat je optimaal de vrijheid tegemoet rijdt. Het Franse oog voor detail heeft

Kies nog wel even het juiste verlengstuk van jouw karakter. Er zijn vier modellen die verder te personaliseren zijn wat betreft kleur en accessoires. Sportief? De Django Sport‘ brengt hulde aan de Peugeot gloriejaren op het racecircuit. Welkom in de racewereld!
Franse elegantie ten top vind je in de ‘Django Allure‘. Ideaal voor een middagje shoppen met z’n tweeën of om te parkeren voor een gezellig terrasje.
Met zijn frisse kleurenpalet vraagt de ‘Django Evasion‘ om een uitstapje naar de kust of een heerlijke picknick in het bos.
Verzot op retro en vintage? De ‘Django Heritage‘ met zijn onweerstaanbare vijftiger-jaren-sepia stijl in mono colour uitvoering brengt je terug in de tijd van zijn legendarische voorvader. Zeker weten dat je niet ongemerkt voorbijrijdt!

Ontsnap jij aan de massa? Koop de legendarische Peugeot Django in de maanden april, mei of juni met 30 dagen tevredenheidsgarantie, zodat je jezelf kunt overtuigen van het rij- en zitcomfort. Eerst zien dan geloven! Zo kun je hem altijd nog binnen 30 dagen na tenaamstelling retourneren. Natuurlijk zitten daar wel een aantal voorwaarden aan. Lees hier meer over de voorwaarden.

 

Back to top