Blog

Laatste Nieuws & Acties

Familie Bustraan Diva

Het gebeurt niet dagelijks maar wel geregeld dat klanten ons bedanken met een bloemetje of een ander presentje. Deze keer geheel in stijl met het weer een prachtige zonnebloem. Dank je wel familie Bustraan.

Veel plezier met jullie nieuwe fiets, Batavus Diva!!

Aprilia SR50 euro4 black zwart

Aprilia SR50 euro4 black zwart

Wij hebben als één van de eerste van Nederland de Aprilia SR 50 euro4 mogen ontvangen. Wij hebben deze in de kleur wit en zwart. De zwarte Aprilia SR50 euro4 zetten wij ter kennismaking in de aanbieding.

van € 3089,- voor € 2799,- inclusief kenteken en rijklaar.

Deze nieuwe Aprilia SR50 scooter voldoet aan de nieuwste milieunorm en heeft een dubbele kathalysator en een elektrisch gestuurde carburateur, rijdt en presteert geweldig. Ook de buitenkant van de scooter hebben ze onder handen genomen compleet gerestylde stikkerset.

zie hier voor meer details

Vespa LX ET zwart 25 km

Wij hebben afgelopen week weer 3 leuke scooters ingeruild waaronder één van Vespa een echte snorfiets met windscherm, een Peugeot Kisbee en een Aprilia SR 50R. Bij alle gebruikte scooters is eventuele inruil bespreekbaar. kijk in het voorraadbestand of ze nog beschikbaar zijn

 

 Vespa LX ET zwart 25 km

Aprilia SR50R 2018 matzwart euro4

 

2018 paasshow
Het fietsseizoen komt eraan!

Het voorjaar staat weer voor de deur, tijd om uw fiets van onderhoud te voorzien of u zelf te verwennen met een nieuw exemplaar. Hoewel het weer nog niet echt heeft meegewerkt, zien we dat velen toch alweer volop met het voorjaar en het daarbij horende fietsseizoen bezig zijn, aldus Roeland van den Brand. Fietsen worden gebracht om “voorjaarsklaar” te maken en/of de keus voor de overstap naar een elektrofiets wordt gemaakt. Kortom, volop bedrijvigheid in onze winkel en werkplaats.

Paasshow

In plaats van de (bijna traditionele) paasshow op 2e paasdag, heeft Van den  Brand Tweewielers uit Hoogerheide dit jaar gekozen voor twee aktie-weken! De week vóór en de week na Pasen staan in het teken van “zekerheid”. Dit jaar zijn we dan ook 2e paasdag niet geopend.

Alle nieuwe e-bikes van de merken Batavus en Sparta die in deze periode worden aangeschaft, krijgen een gratis verlenging van de fabrieksgarantie voor [...]

Euro4 scooters Wat is er aan de hand?

Per 1 januari 2018 moeten alle nieuw verkochte scooters voldoen aan de euro4 emissienorm. Euro4 scooters hebben minder schadelijke uitstoot dan de scooters met de oude milieuclassificatie euro2 en euro3. Het doel is om zo bij te dragen aan een schoner milieu.

Zijn er na 1 januari 2018 nog wel euro2 en euro3 scooters te koop?

Het streven van de overheid was om dit helemaal te verbieden. Dit bleek echter niet haalbaar. Daarom is besloten dat alle nieuwe euro2 en euro3 scooters die nog in de winkels staan gewoon verkocht mogen worden, zolang de restvoorraad strekt, dit heet het uitfaseren. Soms zijn deze al op kenteken gezet in december 2017, andere krijgen gewoon een nieuw kenteken 2018. Het is wel de bedoeling dat alle scooters met euro2 en Euro3  dit jaar, 2018,  verkocht worden vandaar dat wij deze met grote kortingen verkopen.

Wie nu een EURO 2- of [...]

Vernieuwde Site

Zoals elk jaar is voor het begin van het seizoen veel werk om de website helemaal bij te werken. Wij kunnen ook dit jaar weer met trots zeggen dat alle updates voor 2018 zijn doorgevoerd. Wij hebben de nieuwe collectie 2018 bijna helemaal in onze showroom staan.

Vernieuwingen bij de fietsen zijn:

  • middenmotor bosch met nog geluidsarmer
  • Middenmotor yamaha onder de lichtste E bike–> de Batavus Bryte
  • Sparta heeft ION achterwielmotoren en uitneembare accu uit het frame
  • mogelijkheid voor 5 jaar garantie op E-bikes

 

Bij de scooters:

  • Alle nieuw binnenkomende modellen hebben een Euro4 motor (schoner en zuiniger)
  • overjarige modellen met veel korting
  • alle scooters zijn inclusief alle kosten

rijklaarkosten scooters bromfietsen 2017

 

Carnaval 2018
Carnaval 2018Carnaval.

Wij zijn dit jaar ivm Carnaval / Vastenavond zaterdag 10 februari vanaf 13h00 gesloten tot en met dinsdag 13 februari.

Woensdag 14 februari staan wij weer fris voor u paraat.

 

vakantie toetsenbord

 

vakantie

 

In verband met vakantie zijn wij gesloten van 31 december t/m 8 januari.

Dinsdag 9 januari vanaf 9.00 uur staan wij weer uitgerust voor u klaar!

 

back to work

 

vuurwerk 2018

Onze vuurwerkshop wwww.VuurwerkHoogerheide.nl is weer geopend. Wij hebben dit jaar 2 leveranciers voor het vuurwerk, dus dubbel zoveel keus. Het betreft de alom bekende leverancier Vulcan en de nieuwe Vuurwerktotaal. Omdat dit allemaal redelijk laat is doorgevoerd moeten we het even met twee verschillende webshops doen. De acties zijn dan ook niet combineerbaar.

vuurwerk 2018

Let op dit jaar wordt er op 31 december 2017 in heel Nederland geen vuurwerk verkocht!!!

bryte groen dames schuin voor
COLLECTIES 2018

De eerste beurzen zijn weer bezocht en we hebben weer veel nieuwe modellen gezien en ideeën opgedaan.

Zo heeft Batavus dit jaar de slogan “Iedereen een Batavus”. En werkelijk voor het hele gezin / de hele familie heeft Batavus de perfecte (stads)fiets gecreëerd. Van een leuke trendy gekleurde fiets voor de jonge meiden, een stoere transportfiets voor de jongens tot een geluidloze elektrisch ondersteunde fiets en alles wat er tussenin zit. Fantastische kleuren, mooie fietsdesigns en natuurlijk een betrouwbare techniek. Wij hebben weer een prachtcollectie besteld. Wist u dat de eerste modellen 2018 al in onze showroom staan?

bryte groen dames schuin voor

Ook Sparta heeft weer de nodige noviteiten. Wat dacht u van de herenfiets, welke met één simpele handeling om te zetten is naar een lage comfort-instap? Een fantastisch concept, waardoor u nu het herenmodel [...]

Back to top