Tag: GIO

Posts gerelateerd aan GIO

Allernieuwste fiets Batavus Bryte

Allernieuwste fiets Batavus Bryte nu al bekroond met GIO Award
bryte batavus
Allernieuwste fiets Batavus Bryte Batavus heeft weer een Goed Industrieel Ontwerp (GIO) predicaat toe kunnen voegen aan de prijzenkast: de allernieuwste Bryte heeft deze mooie titel in de wacht gesleept! Dit model is nog niet verkrijgbaar, maar heeft al wel dit kwaliteitsstempel ontvangen.

 

Batavus Bryte - Goed Industrieel Ontwerp 2016 Batavus Bryte bekroond met erkenning Goed Industrieel Ontwerp 2016

De jury was van mening dat de Bryte aan alle beoordelingscriteria voldeed en daarom vanaf nu het GIO 2016 predicaat mag voeren. De Bryte is ook opgenomen in de GIO-tentoonstelling die tijdens de Dutch Design Week kan worden bezocht. De Dutch Design Week is van 22 tot en met 30 oktober in Eindhoven.

Zodra de allernieuwste Batavus Bryte beschikbaar is zal dezeook in onze showroom staan.

Volop nieuws in 2017. Alle shows zijn weer achter de rug en wat hebben we weer heel veel moois uit de collectie 2017 gezien en ingekocht. Naast nieuwe, frisse, kleuren voor bestaande modellen, komen er dit jaar ook wat nieuwe modellen bij. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Merida Crossway Urban. Een fantastische fiets voor de sportieve rijder die toch heerlijk “urban” wil blijven. Dit in diverse kleuren en afmontages.

Batavus had de primeur met de Bryte. De fiets is nog zo nieuw, dat zelfs wij als dealer de fiets alleen konden bewonderen met de zogenaamde HoloLens. Het wordt een sportieve stadsfiets met 8 versnellingen. Leverbaar vanaf het voorjaar 2017.

bryte

Ook tal van accessoires en tassen hebben een nieuwe uitstraling gekregen, passend bij de nieuwe kleuren en modellen van de diverse merken. Hierover in onze volgende blog meer.

    Back to top