Tag: gratis vuurwerk

Posts gerelateerd aan gratis vuurwerk

Nog even geduld

www.vuurwerkhoogerheide.nl
vuurwerk hoogerheide
Vuurwerkhoogerheide.nl

Inmiddels wordt er achter de schermen hard gewerkt aan onze vuurwerksite www.vuurwerkhoogerheide.nl. We hebben wederom een mooie collectie (sier)vuurwerk voor jullie samengesteld. Ook dit jaar, zoals jullie van ons gewend zijn, met een nog uitgebreidere collectie siervuurwerk, pijlen en boxen van o.a. ons huismerk SkyLine, Diamond Collection. Wij zorgen er ook voor dat wij de beste en goedkoopste Thunder Shocks XL hebben. Het belooft weer een kleurrijke en spectaculaire jaarwisseling te worden! Hou onze vuurwerksite en Facebookpagina www.facebook.com/vuurwerkhoogerheide in de gaten. Dit jaar hebben we diverse acties met o.a. Jumbo Paul Lucius & New York Pizza Bergen op Zoom én op facebookgeven we heel veel vuurwerkpakketten weg, hou deze zeker in de gaten

2de aktie slogan gratis pakket

facebook aktie 2015 1ste winnaar Emmeloe Kolenc van Overveld met zoontje

Emmeloe Kolenc van Overveld is de 1ste winnares geworden van de like en deel aktie. Op de foto hieronder wordt een dummy pakket overhandigd voor de foto. Het echte pakket mag ze eind van het jaar ophalen. Heel veel plezier ermee en goed knallende jaarwisseling.

De 2de aktie is al gestart en duurt tot 13 december, maak een Slogan (kort en krachtig) Like  en Deel met een reactie: de Slogan, een PB mag ook.

 

2de aktie slogan gratis pakket

    Back to top