Tag: Scooter

Posts gerelateerd aan Scooter

Wij hebben afgelopen week weer 3 leuke scooters ingeruild waaronder één van Vespa een echte snorfiets met windscherm, een Peugeot Kisbee en een Aprilia SR 50R. Bij alle gebruikte scooters is eventuele inruil bespreekbaar. kijk in het voorraadbestand of ze nog beschikbaar zijn

 

 Vespa LX ET zwart 25 km

Aprilia SR50R 2018 matzwart euro4

 

Peugeot Kisbee RS matgrijs 25 teller

herfst
Fijne herfstvakantie

De herfstvakantie is (eindelijk) begonnen. Wellicht zie je deze week even kans om stil te staan bij het onderhoud en/of de reparatie van je fiets of scooter. De dagen worden korter, en helaas kom je ook niet altijd onder een fikse regenbui uit. Werkt je verlichting naar behoren, zijn je remmen in orde en je banden niet versleten? Wij kunnen ervoor zorgen dat je tweewieler weer klaar is voor de herfst en aankomende winter! Neem even (telefonisch) contact op voor het maken van een afspraak in de herfstvakantie, nu je je tweewieler waarschijnlijk toch een weekje niet nodig hebt. Prettige vakantie!

herfstfoto

Peugeot Speedfight 4

kleuren: Pure, Darkside & Iceblade
Peugeot Speedfight 4 pure
De nieuwste Peugeot Speedfight: de Speedfight 4
Peugeot Speedfight 4 White pure detail

Alweer een tevreden klant!!!!

Al jaren de onbetwiste nummer één van Peugeot. De nieuwe Speedfight 4 Pure heeft een ongeëvenaarde high-end stijl, deze speciale serie laat zien dat sport en elegantie perfect bij elkaar kunnen passen. Deze scooter heeft een onberispelijke afwerking en dat is tot in het kleinste detail zichtbaar.
Specificaties
De Speedfight 4 Pure is uitgerust met een 50cc 4-takt motor voor optimale prestatie, waarbij zuinigheid en duurzaamheid niet uit het oog zijn verloren.
De Pure heeft een aantal handige features. Zo beschikt de Pure over een smartphone-houder waardoor er op een veilige en makkelijke manier gebruik kan worden gemaakt van navigatie op je scooter. Door een USB-aansluiting kan de smartphone op elk gewenst moment worden opgeladen, waardoor je nooit met [...]

    Back to top