Tag: siervuurwerk

Posts gerelateerd aan siervuurwerk

Nog even geduld

www.vuurwerkhoogerheide.nl
vuurwerk hoogerheide
Vuurwerkhoogerheide.nl

Inmiddels wordt er achter de schermen hard gewerkt aan onze vuurwerksite www.vuurwerkhoogerheide.nl. We hebben wederom een mooie collectie (sier)vuurwerk voor jullie samengesteld. Ook dit jaar, zoals jullie van ons gewend zijn, met een nog uitgebreidere collectie siervuurwerk, pijlen en boxen van o.a. ons huismerk SkyLine, Diamond Collection. Wij zorgen er ook voor dat wij de beste en goedkoopste Thunder Shocks XL hebben. Het belooft weer een kleurrijke en spectaculaire jaarwisseling te worden! Hou onze vuurwerksite en Facebookpagina www.facebook.com/vuurwerkhoogerheide in de gaten. Dit jaar hebben we diverse acties met o.a. Jumbo Paul Lucius & New York Pizza Bergen op Zoom én op facebookgeven we heel veel vuurwerkpakketten weg, hou deze zeker in de gaten

krantenartikel BN-deStem illegaal vuurwerk woensdrecht
Woensdrecht alert op illegaal vuurwerk!!!

Een beleid van de gemeente Woensdrecht waar wij 100% achter staan. Mede door dit beleid kan de mooie traditie van het oude jaar afsluiten en het nieuwe jaar inluiden met mooi en veilig vuurwerk in stand worden gehouden!

Door dit beleid te handhaven, zal het gebruik van illegaal vuurwerk steeds verder ingeperkt worden en hiermee ook de negatieve wanklanken veroorzaakt door dit illegaal vuurwerk.

Laten we het ook dit jaar gezellig houden met elkaar en genieten van een mooi stukje legaal (sier)vuuurwerk. Vergeet ook de vuurwerkbrillen en -standaards niet!

krantenartikel BN-deStem illegaal vuurwerk woensdrecht

    Back to top