Tag: Vespa

Posts gerelateerd aan Vespa

Wij hebben afgelopen week weer 3 leuke scooters ingeruild waaronder één van Vespa een echte snorfiets met windscherm, een Peugeot Kisbee en een Aprilia SR 50R. Bij alle gebruikte scooters is eventuele inruil bespreekbaar. kijk in het voorraadbestand of ze nog beschikbaar zijn

 

 Vespa LX ET zwart 25 km

Aprilia SR50R 2018 matzwart euro4

 

Peugeot Kisbee RS matgrijs 25 teller

2017 paasshow 20% korting

2017 paasshow 20% korting20 jaar Van den Brand Tweewielers

Quality store for quality people

 Op 1 september 1997 opende Van den Brand Tweewielers voor het eerst zijn deuren aan de Antwerpsestraatweg 44 te Hoogerheide. Een fantastische keuze, aldus eigenaar Roeland van den Brand. Het goed informeren en begeleiden van klanten naar de juiste fiets en een goede service na aankoop, staan vanaf het begin hoog in het vaandel. Klanten die tevreden langs komen om de te vertellen hoe blij ze zijn met de aankoop van hun nieuwe fiets, is een ontzettende waardering in dit vak.

Met name op het gebied van elektrofietsen loopt Van den Brand Tweewielers in de regio met voorsprong vooraan. Roeland van den Brand: “Bij ons kunt u diverse modellen met een verschillende wijze van trapondersteuning vrijblijvend [...]

Piaggio de fabrikant van Vespa scooters heeft de nieuwe kleuren voor 2017 bekend gemaakt en we hebben er al enkele mogen ontvangen. De Vespa Sprint limited in de matblauw kleur is een geweldig mooie uitvoering.

Voor de rest komen er bij de Vespa Sprint twee kleuren bij.

 • Arianco (oranje)
 • Azzura matte (mat blauw)

Ook bij de Vespa Primavera komen er twee leuke kleuren bij:

 • Corallo (koraal rood)
 • Azzurro (pastel blauw)
Kom vandaag nog kijken naar de nieuwe kleuren

Vespa Sprint 2017 mat blauw limited 2 stuks

 

De examenstress is voor de meesten (eindelijk) achter de rug. Na 4, 5 of 6 jaar zwoegen is dan eindelijk dat felbegeerde diploma binnen handbereik. Voor al dat harde werken is er dan ook geen mooier kado te bedenken dan je eigen nieuwe (Vespa) scooter.

eindexamen 2016 vespa 70th anniversery

Hiervoor hebben wij tot en met 30 juni a.s. een speciale aanbieding. Op vertoon van je in 2016 behaalde middelbare schooldiploma, ontvang je maar liefst € 250,00 kado op de aanschaf van een nieuwe scooter. Is dat niet mooi meegenomen?!

Zie je jezelf deze zomer al lekker toeren met je vrienden en/of vriendinnen? Kom snel langs en verzilver je korting!

Like & deelaktie t/m 16 juni 2016

Like & deel op onze pagina de advertentie en maak kans op een ART*** slot t.w.v. €69,95. Ben jij de gelukkige winnaar op 16 juni a.s. ?

Vespa Primavera 70th Anniversary

HAPPY 70TH BIRTHDAY !
vespa primavera 70th anniversary dame

Op 23 april is de Vespa scooters maar liefst 60 jaar geworden. En wie jarig is trakteert, dus heeft Vespa een limited Vespa Primavera 70th anniversary gemaakt in twee schitterende kleuren.

vespa primavera 70th anniversary zilver of groen

Ze staan nu in de showroom met als extra’s:

 • limited edition
 • speciaal gespoten velgen
 • 2 bijzondere kleuren zilver of groen
 • klapdrager
 • mooie bruine tas achterop de drager
 • logo’s van 70th anniversary op zadel en beenschild

Dit is echt voor de liefhebber, een echt collectors item.

 

Vespa primavera 70th anniversary groen Vespa primavera 70th anniversary grijs

  Back to top