Ons Team

ONS MANAGEMENT

Roeland van den Brand

Roeland van den Brand

Eigenaar / Directeur

Roeland van den Brand heeft al jarenlange ervaring in de tweewielerbranche en heeft Huijgens in 1997 overgenomen, alwaar hij al diverse jaren in dienst was. Roeland heeft eerst zijn HBO/HTS afgerond, voordat hij de detailhandel betrad. Van werken kan hij geen genoeg krijgen en probeert zijn team dan ook zo aan te sturen. Dit alles met behulp van zijn vrouw Anja.

Anja van den Brand

Anja van den Brand

Administratie / Verkoop

Anja van den Brand is partner van Roeland en heeft na een paar jaar elders gewerkt te hebben als personal assistant van diverse advocaten en bij een verzekeringskantoor zich ook helemaal op Van den Brand Tweewielers gestort. Een bijzonder drukke baan en daarnaast nog het huishouden runnen met drie kinderen. Als Roeland iets toezegt, mag Anja het oplossen; dat is pas teamwerk.

ONZE SIMPLON, CRM specialist

Jim Palm

Jim Palm

CRM specialist

Al heel wat jaren is Jim een vertrouwd gezicht in de tweewielerbranche.

Simplon composing bikes

Bodyscanning, CRM specialist

ONZE WERKPLAATS

Denniz

Fietstechnicus

Denniz is onze alleskunner wat betreft de tweewielers. Gedreven gemotiveerd en altijd vrolijk.

Vacature

Medewerker servicebalie

Als schakel tussen winkel en werkplaats hebben we momenteel nog een (parttime) vacature. Ben jij een technische duizendpoot welke ook commercieel is en die in aanraking wilt komen met het vak fietsen en E-bikes, neem dan contact met ons op.

Luc

Brom & fietstechnicus

Luc is een gedreven persoon die weet wat hij wilt en heeft een enorme passie met alles waar wielen onder zitten. Heeft u een probleem met een gewone of gemotoriseerde tweewielers, Luc lost het op.

Vacature

Vacature

Hoofd-werkplaats

Voor de werkplaats hebben we momenteel nog een vacature vrij als hoofd-werkplaats. Ben jij technisch en commercieel ingesteld en toe aan een (nieuwe) uitdaging, neem dan contact met ons op.

ENKELE VAN ONZE MERKEN

Back to top