Ons Team

ONS MANAGEMENT

Roeland van den Brand

Roeland van den Brand

Eigenaar / Directeur

Roeland van den Brand heeft al jarenlange ervaring in de tweewielerbranche en heeft Huijgens in 1997 overgenomen, alwaar hij al diverse jaren in dienst was. Roeland heeft eerst zijn HBO/HTS afgerond, voordat hij de detailhandel betrad. Van werken kan hij geen genoeg krijgen en probeert zijn team dan ook zo aan te sturen. Dit alles met behulp van zijn vrouw Anja.

Anja van den Brand

Anja van den Brand

Administratie / Verkoop

Anja van den Brand is partner van Roeland en heeft na een paar jaar elders gewerkt te hebben als personal assistant van diverse advocaten en bij een verzekeringskantoor zich ook helemaal op Van den Brand Tweewielers gestort. Een bijzonder drukke baan en daarnaast nog het huishouden runnen met drie kinderen. Als Roeland iets toezegt, mag Anja het oplossen; dat is pas teamwerk.

ONZE WERKPLAATS

Chris

Chris

Bromfietsmonteur

Al heel wat jaren is Chris een vertrouwd gezicht in de werkplaats en waar nodig ook in de winkel. Alles waar een motor onder zit heeft zijn interesse. Van elektrofiets tot high speed-fiets en van Saxonette tot sprintscooter, Chris draait zijn hand niet om voor het onderhoud en de reparatie van deze voertuigen. Ook voor technisch advies kunt u bij hem terecht.

Alex

Alex

Vuurwerkspecialist

Alex zijn dagelijkse bezigheden zijn naar school gaan en in zijn vrije tijd feesten en werken. Al sinds een aantal jaren komt hij gedurende de zomermaanden onze werkplaats en ons verkoopteam versterken. In december begint het bij Alex helemaal te kriebelen. Hij komt ons team dan ook gedurende de verkoopdagen versterken. Wil je de uitwerking van een pot of pijl weten? Alex kent ze allemaal uit zijn hoofd.

ENKELE VAN ONZE MERKEN

Back to top