Ons Team

ONS MANAGEMENT

Roeland van den Brand

Roeland van den Brand

Eigenaar / Directeur

Roeland van den Brand heeft al jarenlange ervaring in de tweewielerbranche en heeft Huijgens in 1997 overgenomen, alwaar hij al diverse jaren in dienst was. Roeland heeft eerst zijn HBO/HTS afgerond, voordat hij de detailhandel betrad. Van werken kan hij geen genoeg krijgen en probeert zijn team dan ook zo aan te sturen. Dit alles met behulp van zijn vrouw Anja.

Anja van den Brand

Anja van den Brand

Administratie / Verkoop

Anja van den Brand is partner van Roeland en heeft na een paar jaar elders gewerkt te hebben als personal assistant van diverse advocaten en bij een verzekeringskantoor zich ook helemaal op Van den Brand Tweewielers gestort. Een bijzonder drukke baan en daarnaast nog het huishouden runnen met drie kinderen. Als Roeland iets toezegt, mag Anja het oplossen; dat is pas teamwerk.

ONZE SIMPLON, CRM specialist

Jim Palm

Jim Palm

CRM specialist

Al heel wat jaren is Jim een vertrouwd gezicht in de tweewielerbranche.

Simplon composing bikes

Bodyscanning, CRM specialist

ONZE WERKPLAATS

Denniz

Fietstechnicus

Denniz is onze alleskunner wat betreft de tweewielers. Gedreven gemotiveerd en altijd vrolijk.

Brent

stagiair Fietstechnicus

Brent is bezig met zijn opleiding fietstechnicus en is zeer gedreven. Hij moet elke woensdag helemaal naar Den Bosch voor zijn opleiding die hij met passie volgt. Hij is een welkome aanvulling op ons team.

Luc

Brom & fietstechnicus

Luc is een gedreven persoon die weet wat hij wilt en heeft een enorme passie met alles waar wielen onder zitten. Heeft u een probleem met een gewone of gemotoriseerde tweewielers, Luc lost het op.

Alex

Alex

Vuurwerkspecialist

Alex zijn dagelijkse bezigheden zijn elders en in zijn vrije tijd feesten. Al sinds jaren kwam hij gedurende de zomermaanden onze werkplaats versterken. In december komt Alex weer terug op het vertrouwde nest. Hij komt ons team dan ook gedurende de vuurwerkperiode versterken. Wil je de uitwerking van een pot of compound weten? Alex kent ze allemaal uit zijn hoofd.

Vacature

Vacature

Fietsmonteur / stagaire

Voor de werkplaats hebben we momenteel nog een vacature vrij als hoofd werkplaats. Tevens leiden wij graag leerlingen op die in aanraking willen komen met het vak fietsen en E-bikes.

ENKELE VAN ONZE MERKEN

Back to top