Schadeherstel

alle merken

SCHADE IS ALTIJD ERG VERVELEND ….

Al meer dan 20 jaar is Van den Brand Tweewielers, op het gebied van alle tweewielers, een begrip in Hoogerheide en omstreken. Het is daarom ook niet vreemd dat veel mensen hun scooterschades aan ons toe vertrouwen.

Allereerst ontvangen wij voor u (indien nodig) de schade-expert van de verzekering ter vaststelling van de daadwerkelijke schade. Hierna kunnen wij, altijd in overleg met u als consument, zorgen voor een vakkundig schadeherstel al dan niet in samenwerking met een gerenomeerd spuitbedrijf. Hierbij maken wij gebruik van originele merkonderdelen en A-merk lakken.

Onze vakkundige monteurs en samenwerkende spuiterij streven er altijd na, zo snel, netjes en veilig mogelijk uw brom/snorscooter weer in topconditie de weg op te krijgen. Dat is ook een van de redenen waarom wij schadeherstel enkel op afspraak uitvoeren.

SCHADEHERSTEL BIJ VAN DEN BRAND TWEEWIELERS:

 

 • Schade reparaties van alle A-merk scooters

   

 • Globale kostenindicatie is gratis

   

 • Alle verzekeringsmaatschappijen

   

 • Samenwerking met professionele spuiterij

   

 • Ook voor het ‘custom made’ maken van je scooter

   

 • Haal service bij schade

   

 • Vakkundig team met 3 vakbekwame monteurs

   

 • Meest courante onderdelen & accessoires op voorraad

   

Schadeherstel Zonder Zorgen

vespa LX rood schade
Vespa lx schade zwart links
Spuiten Vespa LX matgrijs
Spuiten gedeelte Vespa LX bruin

Custom made Scooters

Naast schadeherstel, kunnen wij voor u ook uw scooter geheel naar uw eigen wensen personaliseren in o.a. kleur, bekleding en accessoires. U kunt bijvoorbeeld uw eigen kleur bepalen, in zowel mat, glans als metallic lakken. Natuurlijk kunt u uw scooter in de standaard kleur natuurlijk ook personaliseren door middel van het gebruik van alleen accessoires.

Mocht u uw scooter (al dan niet bij ons aangeschaft) willen personaliseren, neem dan contact op voor het maken van een afspraak voor het bespreken van uw wensen en een vrijblijvende prijsopgave.

Vespa Sprint mat roze spuitcabine
Vespa Sprinta mat bruin spuiterij
vespa Sprint matblauw spuitcabine
Vespa Sprint mat groen spuitcabine

ENKELE VAN ONZE MERKEN

Back to top