Tag: vuurwerk

Posts gerelateerd aan vuurwerk

cat f1 vuurwerk

Helaas zijn alle niet-essentiële winkels weer gesloten. Gelukkig kunnen wij u nog wel voorzien van categorie F1 vuurwerk. Mocht u cat. F1 vuurwerk willen bestellen, bel of mail ons (0164-612876 of info@vuurwerkhoogerheide.nl). Wij zorgen dan dat de door u bestelde artikelen op het afgesproken tijdstip voor u klaar staan!

www.VuurwerkHoogerheide.nl

Op deze manier kunnen wij samen dit, wederom bijzondere jaar, toch feestelijk afsluiten!

De mogelijkheid tot afhalen geldt uiteraard ook voor fietsen, onderdelen en accessoires.  Mocht u een fiets, onderdelen voor het onderhoud en/of de reparatie van uw fiets/bromfiets, of gewoon leuke accessoires nodig hebben, bel of mail ons (0164-612876 of info@2wielers.com)!

Graag tot ziens bij onze afhaalbalie voorin de winkel!

Onze werkplaats is op afspraak geopend.

2021 F1 vuurwerk 1600

Nog even geduld

www.vuurwerkhoogerheide.nl
vuurwerk hoogerheide
Vuurwerkhoogerheide.nl

Inmiddels wordt er achter de schermen hard gewerkt aan onze vuurwerksite www.vuurwerkhoogerheide.nl. We hebben wederom een mooie collectie (sier)vuurwerk voor jullie samengesteld. Ook dit jaar, zoals jullie van ons gewend zijn, met een nog uitgebreidere collectie siervuurwerk, pijlen en boxen van o.a. ons huismerk SkyLine, Diamond Collection. Wij zorgen er ook voor dat wij de beste en goedkoopste Thunder Shocks XL hebben. Het belooft weer een kleurrijke en spectaculaire jaarwisseling te worden! Hou onze vuurwerksite en Facebookpagina www.facebook.com/vuurwerkhoogerheide in de gaten. Dit jaar hebben we diverse acties met o.a. Jumbo Paul Lucius & New York Pizza Bergen op Zoom én op facebookgeven we heel veel vuurwerkpakketten weg, hou deze zeker in de gaten

flipping card vuurwerkhoogerheide

Dat wij met z’n allen houden van onze vuurwerktraditie is wel duidelijk. Iedereen houdt van een mooi stukje (sier)vuurwerk op een gepaste plek en gepaste tijd. Dit alles bleek ook wel tijdens de prachtige vuurwerkshow van Ed Raket eerder deze week in Bergen op Zoom. De reacties van alle aanwezigen, waaronder ook de zojuist gearriveerde vluchtelingen in Sporthal Boulevard, waren allemaal positief! Complimenten!

Om uw “eigen” vuurwerkshow deze jaarwisseling te bewerkstelligen, kom gerust eens vrijblijvend langs in onze winkel. Wij kunnen samen met u (voor ieders budget) een leuk assortiment samenstellen, of maak een keuze uit een van de vuurwerkpakketten. Ook voor de kids hebben wij leuke familiepakketten met sterretjes, partypoppers en knalerwten in verschillende formaten. Maar ook hierbij is uiteraard veiligheid geboden; “koud vuur” bestaat NIET!

Neem ook eens een kijkje in onze webshop. Om zeker te zijn van het vuurwerk van uw keuze, kunt u nog voorbestellen (zowel online, als in onze winkel) [...]

    Back to top